VI SAMLER PÅ TILFREDSE KUNDER

Lone Jensen

Har lavet vægge og lagt klinker i bryggerset. Efter 5 år holder det helt perfekt. Vi havde tidligere mange revner i væggene

Lars Jørgensen

Solidt håndværk og meget god dialog omkring opgaverne. Nem at arbejde sammen med, og altid med konstruktive input til opgaverne. Thomas/Skælskør Murerforretning kan jeg klart anbefale.

Jan Buk

Kvalitet og professionelt udført arbejde samt overholdelse af aftaler er kendetegn for vores møde med Thomas og Skælskør Murerforretning. Han kan varmt anbefales og vi vil helt sikkert bruge ham til fremtidige opgaver.

Dorte Mark

Super proces fra tilbudsgivning - dialog undervejs - udførelse af arbejdet og aflevering (før aftalt tid). Jeg er en meget tilfreds kunde

Torsten Jørgensen

Jeg har været rigtig godt tilfreds med Skælskør Murerforretning. Thomas mødte op på en søndag for en indledende dialog om opgaven, og derfra gik det slag i slag. Gode råd om den rigtige løsning, god orientering om fremdriften undervejs, aflevering af et flot arbejde til tiden. Han dækkede også grundigt af, så resten af huset ikke blev beskidt, selv om det var en større opgave med etablering af ny dobbeltdør og nye vinduer i facade. Det var også rart, at Thomas stod for al kontakt med tømreren, og at de afgav samlet tilbud, så jeg kun skulle kommunikere med én håndværker. Mine bedste anbefalinger til Skælskør Murerforretning.

Cecilie Hansen

Thomas er en rigtig flink og behagelig murer at have til sine projekter - vi er meget tilfreds med hans murerarbejde hos os

Martin Larsen

Mit samarbejde med Thomas og Skælskør Murerforretning har været meget positivt. Alle aftaler er blevet overholdt og udført til en fornuftig pris.

Henning Jensen

Kvalitets arbejde til en fair og reel pris. Omhyggelig oprydning og god planlægning. Kan kun anbefale Skælskør Murerforretning.

Mathias Holm

Super flot arbejde - leveret til tiden 🙂 Oprydning og pris er også lige i øjet. Det er en murer, der varmt kan anbefales!

Ronni Andersen

Prof. håndværk, og alt i alt en rigtig god oplevelse ved anvendelse af Skælskør murerforretning. Kan klart anbefales.

Ole Thomsen

Rigtigt godt arbejde, og meget flot udført. Og meget omhyggelig oprydning.