VI TILBYDER

Facaderenovering

Er din facade ved at se lidt træt ud? Står du overfor at skulle forny din facade? Så skal du ikke være bange for at kontakte Skælskør Murerforretning. Vi hjælper dig gerne med din facaderenovering, og det er lige meget om det er en omfugning der skal til, eller din facade måske skal filtses – så står vi klar med gode ekspertråd og den rigtige løsning til dig.
Det behøver ikke være en dyr fornøjelse at “shine sit hus op” og give det hele nyt liv. Du vil blive overrasket over hvor meget en facaderenovering kan gøre ved din hus, og det er mange gange for ganske beskedne beløb.

Så trænger dit hus, sommerhus eller rækkehus til at få frisket facaden op, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

facaderenovering 1
facaderenovering 2 1
muret sokkel efterbillede

Grund & sokkel

En grund eller sokkel er husets fundament, og det er vigtigt at den får den pleje der skal til for at den holder optimalt. Men det kan sagtens være at soklen har fået skader på grund fugt, frost eller anden form for indtrængning, men derfor skal du ikke fortvivle. Soklen eller grunden står i langt de fleste tilfælde til at redde. Skælskør Murerforretning er eksperter indenfor sokkel-renovering, og vi har set mangt og meget, og kan helt sikkert også hjælpe dig hvis du er kommet i den uheldige situation at din grund eller sokkel smuldrer.

Så tøv endelig ikke med at give os et kald, eller kontakt os via vores kontaktformular, så giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

Nybygninger

Hos Skælskør Murerforretning er vi erfarne på en rigtig bred vifte af forskelligt murerarbejde, så derfor kan du selvfølgelig sagtens bruges os til nybygninger. Vi er med fra projektets start og til slut hvor du står med en tilfreds udført opgave og et resultat som du kan lide. Og grundet vores brede erfaring indenfor murerfaget, kan vi tilbyde at være med på alle opgaver i en nybygning – store som små.

Vi er vant til at arbejde i teams, og deltager selvfølgelig også sagtens i dit projekt på en sådan måde at processen flyder optimalt. En nybygning kan være mange ting, og er du i tvivl om dit projekt, så kan du naturligvis altid kontakte os for at få vores syn på sagen, og ønsker du det, sender vi også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

nybygninger tilbud
tilbygninger murerarbejde skaelskor

Tilbygninger

Står du overfor at skulle lave en muret tilbygning. Så kontakt Skælskør Murerforretning for en sund og god dialog i øjenhøjde. Vi hjælper dig hellere end gerne i mål med til tilbygning, og vi gør det selvfølgelig ud fra dine ønsker, og med respekt for allerede opførte bygninger og stilarter. Det er særdeles vigtigt for os at når projektet er afsluttet så står du glad og tilfreds med din nye tilbygning.

Vi er din medspiller, og grundet vores store erfaring kan vi selvfølgelig også hjælpe dig i mål med din opgave. Kontakt os på telefon eller via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud

Badeværelser

Alle har et badeværelse, og der kan være kæmpe forskel på hvad det enkelte individ ønsker med sit nye badeværelse. Vi er selvfølgelig klar til at hjælpe med både nybygning af badeværelser og renovering af badeværelser. Vi har set rigtig mange forskellige sammensætninger, og kan derfor guide dig i den rigtig retning. Vi vil rigtig gerne være din sparringspartner.

Badeværelset er et af de rum i huset hvor vi bruger rigtig meget tid, og derfor skal det også være i orden. Vi hjælper dig i mål med opgaven, og det er alt fra sætning af gasbeton til finesser omkring fliselægningen i badeværelset.

Vi er din medspiller, og grundet vores store erfaring kan vi selvfølgelig også hjælpe dig i mål med din opgave. Kontakt os på telefon eller via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud

badevaerelse med klinker small
murerarbejde muret stik

Alt og andet murerarbejde

Med vores store erfaring, og vores mange kompetencer dækker vi en bred vifte af mureropgaver Så har du et eller andet så synes vi da bestemt at du skal kontakte os. Vi lover dig at vi ikke påtager os en opgave som vi ved vi ikke kan løse. Det forbyder vores professionelle tilgang til tingene simpelthen.

Nogle udvalgt kompetencer indenfor murerfaget:

  • Skalmuringer 
  • Filtsning
  • Flisearbejde
  • Klinker
  • Isoleringer
  • Omfugning
  • Pudsarbejde