Om Skælskør Murerforretning

Murermester i Skælskør

Hej mit navn er Thomas Stein Kirkegaard, det er mig der driver Skælskør Murerforretning.

Min hensigt med at drive lokal murerforretning er ikke at blive de største, men at blive den bedste. Når jeg påtager mig en opgave for en kunde, så gør jeg det ud fra at kunne hjælpe og selvfølgelig gøre en forskel for kunden.

Jeg synes altid at kunden skal være i centrum, og det er et samspil mellem kunde og jeg at finde frem til den helt rigtige løsning. Jeg spiller selvfølgelig rigtig gerne ind med mine erfaringer og kompetencer i forhold til vurdering af den enkelte opgave, men i sidste ende er det altid dig som kunde der bestemmer.

En aftale er en aftale

Jeg har det motto at en aftale er en aftale, og der skal være en virkelig god grund til at ændre den. Så har du lavet en aftale med mig, så kan du være sikker på at jeg overholder den, og skulle det en enkelt gang ske at jeg blev forhindret, så lover jeg dig, du hører fra mig i god tid, og så finder vi sammen en løsning der løser udfordringen for begge parter.

Skælskør Murerforretning har base i Skælskør men servicere sine kunder på hele Sjælland. Ingen opgave er for lille eller stor. Når du vælger at samarbejde med Skælskør Murerforretning så er du sikker på kompetent murerarbejde leveret til den aftalte tid.

Vi levere altid i højest mulige kvalitet efter de foreskrevne regler. Det sikrer dig en høj faglig kompetence ved enhver opgave.

Skælskør Murerforretning har et bredt netværk i håndværkerbranchen og kan til hver en tid og opgave være behjælpelig med assistance udover murerfaget.

profil skaelskoer murerforretning 768x1024 1